Przejdź do menu głównego
Przejdź do menu podstronu
Przejdź do treści
Strona Główna UMB
Strona główna Wydziału Nauk o Zdrowiu
Zakład Dietetyki i Żywienia Klinicznego
MENU
Polski
English
中文
Castellano
Deutsch
Français
हिन्दी
Norsk
Русский
العربية
Suomi
Svenska
wyszukaj
Szukaj
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
›
Wydział Nauk o Zdrowiu
›
Zakład Dietetyki i Żywienia Klinicznego
O Zakładzie
Kadra
Dydaktyka
Dietetyka, studia stacjonarne I stopnia /studia licencjackie
Dietetyka, studia stacjonarne II stopnia /studia magisterskie
Fizjoterapia, studia stacjonarne, jednolite magisterskie
Logopedia z Fonoaudilogią, studia stacjonarne I stopnia /studia licencjackie
Pielęgniarstwo, studia stacjonarne I stopnia /studia licencjackie
Położnictwo, studia stacjonarne I stopnia /studia licencjackie
Zdrowie Publiczne, studia stacjonarne I stopnia /studia licencjackie
Zdrowie Publiczne, studia stacjonarne II stopnia /studia magisterskie
Zdrowie Publiczne i Epidemiologia
Higiena stomatologiczna
Konsultacje
Nauka
Działalność naukowa
Publikacje
Poczta
Wirtualny Dziekanat
Polski
English
中文
Castellano
Deutsch
Français
हिन्दी
Norsk
Русский
العربية
Suomi
Svenska
Strona główna Zakładu
Treść niedostępna...
powrót
Ostatnia zmiana 27.09.2022 przez Administrator UMB
Rok II
Podstawy żywienia niepełnosprawnych
Zasady żywienia człowieka zdrowego i chorego
Drukuj
PDF
Do góry
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki.
Zobacz politykę cookies.
Akceptuję
Zamknij