Przejdź do menu głównego
Przejdź do menu podstronu
Przejdź do treści
Strona Główna UMB
A
A
A
Wersja standardowa
Wersja o podwyższonym kontraście
English
Poczta
Wirtualny Dziekanat
wyszukaj...
Szukaj
Centra badawcze
Centrum Medycyny Doświadczalnej
Centrum Badań Klinicznych
Centrum Badań Innowacyjnych
Laboratorium Obrazowania Molekularnego i Rozwoju Technologii Sp. z o.o.
Euroregionalne Centrum Farmacji
Centrum Bioinformatyki i Analizy Danych
Oferta usługowa
Oferta badawcza
Patenty i licencje
Eksperci
Aparatura
Kontakt
Strona główna
Eksperci
Eksperci
prof. dr hab. Katarzyna SOCHA
PROREKTOR ds. Rozwoju i Współpracy z Otoczeniem Gospodarczym
BIURO PROREKTORÓW
e-mail:
biuroprorektora[at]umb.edu.pl
tel:
+48 85 748 5514
adiunkt
kierownik
ZAKŁAD BROMATOLOGII
e-mail:
katarzyna.socha[at]umb.edu.pl
e-mail:
bromatos[at]umb.edu.pl
tel:
+48 85-748-54-69
Specjalizacja
Wykorzystywane metedy badawcze
Wykorzystywany sprzęt
Wykonywane usługi
Ocena całkowitego statusu antyoksydacyjnego w żywności
Ocena stężenia rtęci w materiale biologicznym
Oznaczanie pierwiastków w materiale biologicznym i w żywności
Oznaczanie zawartości wybranych składników żywności metodą spektroskopii w bliskiej podczerwieni (NIR)
Wykorzystywana aparatura
Analizator do pomiaru zawartości rtęci AMA 254
Analizator spektroskopii w bliskiej podczerwieni NIRS DS 2500
Spektrofotometr absorpcji atomowej, Z-2000, Hitachi
Powrót
Drukuj
PDF
Do góry
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki.
Zobacz politykę cookies.
Akceptuję
Zamknij