Przejdź do menu głównego
Przejdź do menu podstronu
Przejdź do treści
Strona Główna UMB
Strona główna Wydziału Farmaceutycznego
Zakład Bromatologii
MENU
Polski
English
中文
Castellano
Deutsch
Français
हिन्दी
Norsk
Русский
العربية
Suomi
Svenska
wyszukaj
Szukaj
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
›
Wydział Farmaceutyczny
›
Zakład Bromatologii
O Zakładzie
Pracownicy
Dydaktyka
Koło Naukowe
Skrypt do wybranych ćwiczeń z analizy żywności
Analityka Medyczna (rok II; semestr III) – analiza środków spożywczych WF
Dietetyka (rok II; semestr III) - analiza i ocena jakości żywności WNZ
Dietetyka (rok II USM niestacjonarne; semestr III) - Jakość i bezpieczeństwo żywności
Dietetyka (rok III; semestr VI) - bezpieczeństwo żywności WNZ
Dietetyka (rok III; semestr VI) – suplementy diety WNZ
Dietetyka (rok II USM; semestr III) - jakość i bezpieczeństwo żywności WNZ
Farmacja (rok IV; semestr VIII) – bromatologia WF
Farmacja (rok V; semestr IX) – nutrikosmetyka WF
Kosmetologia (rok II; semestr III) – zasady prawidłowego żywienia WF
Kosmetologia (rok I USM; semestr VII) - nutrikosmetyka
Zajęcia fakultatywne WF
Nauka
Conference PTNZ 2025
ABOUT THE CONFERENCE
SCIENTIFIC COMMITTEE
ORGANIZING COMMITTEE
IMPORTANT DATES
REGISTRATION
PROGRAM
PLACE
ABSTRACTS
FEES
CONTACT
Poczta
Wirtualny Dziekanat
Polski
English
中文
Castellano
Deutsch
Français
हिन्दी
Norsk
Русский
العربية
Suomi
Svenska
Strona główna Zakładu Bromatologii
Dydaktyka
Koło Naukowe
Skrypt do wybranych ćwiczeń z analizy żywności
Analityka Medyczna (rok II; semestr III) – analiza środków spożywczych WF
Aktualności
Program nauczania
Szczegółowy rozkład zajęć
Regulamin
Dietetyka (rok II; semestr III) - analiza i ocena jakości żywności WNZ
Dietetyka (rok II USM niestacjonarne; semestr III) - Jakość i bezpieczeństwo żywności
Dietetyka (rok III; semestr VI) - bezpieczeństwo żywności WNZ
Dietetyka (rok III; semestr VI) – suplementy diety WNZ
Dietetyka (rok II USM; semestr III) - jakość i bezpieczeństwo żywności WNZ
Farmacja (rok IV; semestr VIII) – bromatologia WF
Farmacja (rok V; semestr IX) – nutrikosmetyka WF
Kosmetologia (rok II; semestr III) – zasady prawidłowego żywienia WF
Kosmetologia (rok I USM; semestr VII) - nutrikosmetyka
Zajęcia fakultatywne WF
Zakład Bromatologii
Dydaktyka
Analityka Medyczna (rok II; semestr III) – analiza środków spożywczych WF
04.11.2016 Zakład Bromatologii
Analityka Medyczna (rok II; semestr III) – analiza środków spożywczych WF
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki.
Zobacz politykę cookies.
Akceptuję
Zamknij