Uprzejmie zawadamiamy, że zajęcia z "Analizy i oceny jakości żywności" będą odbywały się:
Wykłady:
poniedziałek | 8.15 - 10.00 (14, 21, 28.X.2024), 8.15-9.45 (4, 18, XI. 2024) 8.30 -10.00 (25.XI.2024) 10.15 - 11.45. (2.XII.2024 on-line) | Aula 1.8 WNOZ
|
Pierwszy wykład odbędzie się 14-10-2024 r.
Ćwiczenia
poniedziałek - gr. II i III | 10.15 – 12.30 od 07-X-24 10.45 - 12.15 25.XI.2024 | sale ćwiczeniowe Zakładu Bromatologii (III piętro ECF)
|
środa - gr. I | 1000 – 1215 od 09-X-24 1000 – 1130 20-1XI-24 | sale ćwiczeniowe Zakładu Bromatologii (III piętro ECF)
|