Semestr zimowy
Kierunek: Dietetyka, studia stacjonarne I stopnia
Rok I: Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo
Rok II: Edukacja ekologiczna
Rok III: Historia żywności i żywienia
Rok III: Podstawy biotechnologii żywności
Rok III: Systemy jakości żywności
Rok III: Podstawy żywienia zbiorowego
Kierunek: Dietetyka, studia stacjonarne II stopnia
Rok I: Produkcja potraw i towaroznawstwo
Rok I: Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach
Semestr letni
Kierunek: Dietetyka, studia stacjonarne I stopnia
Rok I: Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo
Rok II: Przechowalnictwo żywności
Kierunek: Dietetyka, studia stacjonarne II stopnia
Rok I: Produkcja potraw i towaroznawstwo
Rok II: Prozdrowotne i antyodżywcze składniki żywności
Rok II: Kuchnie świata