DIETETYKA II r. (uzupełniające studia magisterskie, niestacjonarne)
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Wykłady:
sobota 800 – 1030 (6.10.2018; 13.10.2018; 27.10.2018; 17.11.2018)
sobota 800 – 930 (01.12.2018; 15.12.2018; 12.01.2019; 26.01.2019)
sala Zakładu Bromatologii (III piętro ECF)
Pierwszy wykład odbędzie się 06.10.2018 r.
Ćwiczenia:
1 ćw.: sobota - 01.12.2018 godz. 945 - 1115
2 ćw.: sobota - 15.12.2018 godz. 945 - 1200
3 ćw.: sobota - 12.01.2019 godz. 945 - 1115
4 ćw.: sobota - 26.01.2019 godz. 945 - 1200
sale ćwiczeniowe Zakładu Bromatologii (III piętro ECF)