Przejdź do menu głównego
Przejdź do menu podstronu
Przejdź do treści
MENU
Polski
English
中文
Castellano
Deutsch
Français
हिन्दी
Norsk
Русский
العربية
Suomi
Svenska
wyszukaj
Szukaj
Uczelnia
Aktualności
Konferencje i zjazdy
Kalendarz wydarzeń
Jubileusz 70 lat
O Uczelni
Władze
Wydział Lekarski
Wydział Farmaceutyczny
Wydział Nauk o Zdrowiu
Szpitale kliniczne
Jednostki naukowo-dydaktyczne
Jednostki ogólnouczelniane
Centrum Medycyny Doświadczalnej
Projekty UMB
Fundacja UMB
Biblioteka
Wydawnictwa
Uczelniany System Zapewnienia i Doskonalenia Jakości Kształcenia
Inicjatywa Równości Płci
Społeczna Odpowiedzialność UMB
Zgłoszenia naruszeń prawa
OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH
Dostępność
Komunikaty COVID-19
Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół AMB/UMB w Ameryce Północnej
Wirtualny spacer
Muzeum Historii Medycyny i Farmacji
Pałac Branickich
Białystok i region
Rekrutacja
Najnowsze komunikaty
Harmonogram rekrutacji 2025
Kierunki studiów
Zasady rekrutacji studia I stopnia i jednolite
Obcokrajowcy lub osoby z maturą zagraniczną
Egzaminy
Zasady rekrutacji studia II stopnia
Wymagane dokumenty
Limity przyjęć
Olimpijczycy
Opłaty za studia
Folder Rekrutacja 2025
Statystyka rekrutacji
Uchwały Senatu UMB
Filmy i audycje o UMB
Poradnik pierwszaka przygotowany przez Samorząd Studentów UMB
Rekrutacja do Szkoły Doktorskiej
Potwierdzanie efektów uczenia się
Kształcenie podyplomowe
MBA w Ochronie Zdrowia - III edycja
Studia w języku angielskim
Ważne kontakty
Studenci
Komunikaty
E-learning
Dział Spraw Studenckich
Harmonogram ramowy
Stypendia - świadczenia dla studentów
Wyjazdy studentów i doktorantów
Kredyty Studenckie
Mostum
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Domy Studenta
Doradca zawodowy
Studium Języków Obcych
Studium Wychowania Fizycznego i Sportu
Kontakt do dziekanatów
Akty prawne studia
Organizacje studenckie
Zgłoś do Samorządu Studentów
Informacja o danych osobowych studentów
LipDub UMB
Plan Kampusu
Wirtualny Dziekanat
Doktoranci
Szkoła Doktorska
Samorząd Doktorantów
Pracownicy
Nowozatrudnieni
Instrukcja do planowania urlopów
Zakres obowiązków nauczycieli akademickich
Kryteria do zatrudnienia/awansu nauczycieli akademickich
Oświadczenia do ewaluacji
Pensum dydaktyczne
Kształcenie zdalne
Doskonałość dydaktyczna
Nagrody dla nauczycieli akademickich
Konkursy
Oferty pracy
Uprawnienia związane z rodzicielstwem
SAP – Portal pracowniczy
SAP – Instrukcje obsługi
ZISZ.EZD: Elektroniczne Zarządzanie Dokumentacją
Zmiana hasła (EZD, Poczta)
Wirtualna Uczelnia
Jednolity System Antyplagiatowy
LEX - Internetowy System Informacji Prawnej
Wnioskowanie o zakup towarów i usług
Informacja o danych osobowych pracowników
Informacja dotycząca możliwości stosowania 50% kosztów uzyskania przychodu
Pracownicze Plany Kapitałowe
Przekaż 1,5 procent podatku
Kasa Zapomogowo-Pożyczkowa
Związki Zawodowe
Nauka
Ogłoszenia
Dział Nauki
Dział Rozwoju i Ewaluacji
Komisje etyczne
Biuro Transferu Technologii
Ośrodek Wsparcia Badań Klinicznych
Open Access
Nauka w UMB
Centra badawcze
Umiędzynarodowienie
Ogłoszenia
Dział Współpracy Międzynarodowej
Welcome Centre
Umowy międzynarodowe
IDUB 11
Wyjazdy zagraniczne pracowników, studentów i doktorantów
Akredytacje zagraniczne
Rankingi międzynarodowe
Projekty NAWA
Projekty Erasmus+ (KA220 HED)
Erasmus+ 2021-2027
Absolwenci zagraniczni
Goście UMB
Aplikacja mobilna myMUB
Download the App Pobierz Aplikację
PROM 2024
Administracja
Działy Administracji
Parkingi UMB
Eduroam
Zamówienia publiczne
BIP
Kontakt
Dane teleadresowe
Wyszukiwarka kontaktów
Mapa kampusu
Dojazd
Poczta
Wirtualny Dziekanat
Polski
English
中文
Castellano
Deutsch
Français
हिन्दी
Norsk
Русский
العربية
Suomi
Svenska
Rekrutacja
Najnowsze komunikaty
Harmonogram rekrutacji 2025
Kierunki studiów
Zasady rekrutacji studia I stopnia i jednolite
Obcokrajowcy lub osoby z maturą zagraniczną
Egzaminy
Zasady rekrutacji studia II stopnia
Wymagane dokumenty
Limity przyjęć
Olimpijczycy
Opłaty za studia
Folder Rekrutacja 2025
Statystyka rekrutacji
Uchwały Senatu UMB
Filmy i audycje o UMB
Poradnik pierwszaka przygotowany przez Samorząd Studentów UMB
Rekrutacja do Szkoły Doktorskiej
Potwierdzanie efektów uczenia się
Kształcenie podyplomowe
MBA w Ochronie Zdrowia - III edycja
Studia w języku angielskim
Ważne kontakty
Strona główna
Rekrutacja
Warsztaty Kulinarne
Formularz zgłoszeniowy - Warsztaty Kulinarne - International Cooking Day
Nazwa drużyny/ Team name
*
:
KAPITAN/ Team CAPTAIN
1. Imię i nazwisko/ Name and Surname
*
:
Numer telefonu/ Telephone Number
*
:
E-mail
*
:
Kraj/Country
*
:
SKŁAD DRUŻYNY/ TEAM SQUAD
2. Imię i nazwisko/ Name and Surname
*
:
Kraj/Country
*
:
3. Imię i nazwisko/ Name and Surname
*
:
Kraj/Country
*
:
4. Imię i nazwisko/ Name and Surname
*
:
Kraj/Country
*
:
5. Imię i nazwisko/ Name and Surname
*
:
Kraj/Country
*
:
6. Imię i nazwisko/ Name and Surname
*
:
Kraj/Country
*
:
Oświadczam, że/ I declare, that
*
:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w niniejszym formularzu na potrzeby organizacji Międzynarodowych Warsztatów Kulinarnych UMB zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
/ I agree to the processing of my personal data contained in this form for the purposes of the organization of the International Cooking Day in accordance with the General Data Protection Regulation of the 27 of April 2016. /
Oświadczam, że/ I declare, that:
Wyrażam zgodę na wykorzystanie mojego wizerunku w materiałach promocyjnych związanych z Międzynarodowymi Warsztatami Kulinarnymi. Wyrażenie zgody jest jednoznaczne z tym, że fotografie, filmy lub nagrania wykonane podczas Warsztatów mogą być zamieszczone na stronie internetowej Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku i na profilach społecznościowych UMB oraz wykorzystane w materiałach promocyjnych.
/ I agree to use my image in promotional materials related to the International Cooking Day. Agreement means that photographs, films or recordings made during the International Cooking Day can be posted on the website of the Medical University of Bialystok and on MUB’s social profiles and used in promotional materials. /
Oświadczam, że/ I declare, that
*
:
Przyjmuję do wiadomości, że:
1. że administratorem moich danych osobowych jest Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, z siedzibą ul. Kilińskiego 1, 15-089 Białystok, reprezentowany przez Rektora
2. Kontakt do Inspektora Ochrony Danych w Uniwersytecie Medycznym w Białymstoku, adres email: iod@umb.edu.pl
3. Moje dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia Warsztatów na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
4. Moje dane osobowe nie będą udostępniane innym podmiotom.
5. Moje dane osobowe przechowywane będą do 30 września 2019 r.
6. Posiadam prawo dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w każdym momencie.
7. Posiadam prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania, prawo do sprzeciwu, gdy uzasadnione jest, że zachodzą okoliczności wskazane w art. 17, 18 i 21 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
8. Mam prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzasadnione jest, że moje dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.
9. Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne do przeprowadzenia Międzynarodowych Warsztatów Kulinarnych
/ I note that:
1. the administrator of my personal data is the Medical University in Bialystok, based at Kilińskiego street 1, 15-089 Bialystok, represented by the Rector
2. Contact the Data Protection Officer at the Medical University of Bialystok, email: iod@umb.edu.pl
3. My personal data will be processed in order to conduct the International Cooking Day on the basis of art. 6 par.1 lit. a general regulation on the protection of personal data of the 27 of April 2016.
4. My personal data will not be shared with other entities.
5. My personal data will be kept until September 30, 2019.
6. I have the right to access my data, the right to verify it, the right to transfer data, the right to withdraw my consent at any time.
7. I have the right to delete data, the right to limit processing, the right to object, when it is reasonable that the circumstances indicated in art. 17, 18 and 21 of the General Regulation on the Protection of Personal Data of 27 April 2016.
8. I have the right to lodge a complaint to the President of the Office for Personal Data Protection, if it is justified that my personal data is processed by the administrator in breach of the general regulation on personal data protection of 27 April 2016.
9. Providing data is voluntary but necessary to conduct the International Cooking Day.
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki.
Zobacz politykę cookies.
Akceptuję
Zamknij